Ik droom alleen maar over de dood

Mijn dromen zijn meestal eng. De laatste tijd droom ik alleen maar over de dood. Zelfmoord om precies te zijn. In mijn dromen maak ik op verschillende manieren een einde aan mijn leven en het is heel erg beangstigend. Iedere keer als ik wakker word schrik ik, want ik wil niet meer wakker worden. De dromen raken me, maken me ziek in mijn hoofd. Ze maken mij gek! Ik zit aan verschillende slaappillen omdat ik niet meer gewoon kan slapen. Ik hield van slapen omdat het het enigste 'rust' momment was in mijn leven. In mijn dagenlijkse ritme. Maar nu kan ik niet meer slapen, ben bang voor slapen omdat mijn zelfmoord dromen mij in de realiteit op 'ideeen' brengen. dus het is heel beangstigend maar ik vecht door.

Verder kan het er mee te maken hebben dat ik veel heb meegemaakt. zo woon ik bijvoorbeeld in een crisisopvang (ben weggehaald thuis). Ik heb ookal verschillende mensen met wie ik kan praten, maar het zijn allemaal hulpverleners en voor hun ben ik maar een 'nummertje'. er is niemand die van mij houd. geen ouders , geen vriendje, niks!

Door: Joranaaa

Meld misbruik!
Reageer Via:
Reacties
Als het slecht met me gaat denk ik ook vaak dat er niemand om me geeft, dat ik alleen ben. Door die gedachte zoek ik vaak ook minder mensen op want die snappen me toch niet dus wat heeft het voor zin? Als ik dan weer een goeie dag heb en wel vrienden of huisgenootjes op zoek blijken er altijd toch weer mensen te zijn die om me geven en met wie ik het gezellig kan hebben. Dan besef ik altijd weer dat ik het ook een beetje zelf doe het eenzaam zijn. Ieder mens heeft vrienden nodig, daarom zullen er ook altijd mensen voor je klaar staan. Niemand red het in zn eentje en gelukkig hoeft dat ook niet.
Heeeey tuurlijk zijn er mensen die van je hou.vergeetdie rare gedachten over datniemand van je houd. Gellukig gaat et wat beter met je . En leef je nog. Freaky dreams
Vivjje<3.

Meld misbruik!
Respect voor je meisje <3.. Er zijn mensen die van je houden, mischien zie je dat nu niet in. Er zijn zeker weten mensen <3
Hé, Jorana, fijn dat je ons laat weten dat je in ieder geval geen last meer hebt van die akelige dromen. Je zult je slaap hard genoeg nodig hebben om even los te zijn van alles wat in je leven gebeurt. Misschien nu wel eens een droom die je helpt?

Vraag en antwoord

Stel je vraag aan de redactie en ontvang snel antwoord.

Volg ons ook op:

Jouw Troost voor Tranen profiel

Login met je e-mailadres en wachtwoord.
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Klik hier!

Nog geen account? Klik hier!

Sluiten